Drukuj

Przykładowe MENU weselne

OBIAD

rosół czysty z makaronem
biały sos z ryżem i mięsem z kurczaka
muszelki z pieczarkami
pieczeń wieprzowa
kotlet de'vollaile
klopsiki z pieczarkami
zrazy wołowe
udka faszerowane
kotlety schabowe
ziemniaki lub frytki

SURÓWKI

surówka z białej kapusty
surówka z marchewki (marchew+ananas)
surówka z selera (seler+rodzynki+brzoskwinia)
bukiet z jarzyn na ciepło (kalafior+brokuł+fasola zielona)

 

DESER

lody z owocami i bitą śmietaną/galaretka owocowa z bitą śmietaną
ZIMNE ZAKĄSKI
sałatka niemiecka/jarzynowa
sałatka wagonowa
sałatka selerowa
jajka w sosie tatarskim
rolady z kurczaka w galarecie
tymbaliki
mięsa pieczone na zimno
pstrąg w galarecie
roladki rybne w galarecie
koreczki śledziowe
tatar+ogórek konserwowy i cebula (serwowany)
ryba po grecku
pieczywo i masło
ciasto + serniki na zimno
kawa i herbata (bez ograniczeń)

ZAKĄSKI CIEPŁE I

bigos z golonką
TORT WESELNY 4 lub 5 piętrowy w zależności od liczby osób + dwa torty serca na śmietanie + tort prostokątny

ZAKĄSKI CIEPŁE II

bogacz drobiowy
roladki schabowe w sosie serowym
kurczak po myśliwsku

KOLACJA

barszcz czysty
flaczki
szaszłyki drobiowe
kotlety drobiowe faszerowane serem i ogórkiem konserwowym
chińszczyzna z makaronem